Veelgestelde vragen

Home/Veelgestelde vragen

Jazeker, dat kan. Meneer Sjef heeft geen problemen met wat extra reistijd.
Woon je in de stad Utrecht of in Vleuten, De Meern, Maarssen of Maarssenbroek, dan brengen we geen kilometervergoeding in rekening. Daarbuiten rekenen wij € 0,25 per kilometer.

Ja. Deze VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kan op aanvraag getoond worden.

De workshops duren ca. 2,5 uur. Dit is vooral afhankelijk van het aantal kinderen en de beschikbare ruimte in bijvoorbeeld de oven. Als er meer dan 8 kinderen zijn, dan kan het zijn dat er in 2 rondes gebakken moet gaan worden.

De meeste themakisten maken gebruik van verse producten, zoals eieren en fruit. Deze producten hebben een korte houdbaarheidsdatum en zouden dus gauw bederven als ze niet op tijd worden gebruikt.

U kunt er dus voor kiezen om deze producten zelf te kopen of het door ons te laten doen.

Een volwassen begeleider is voor ons plezierig omdat deze de kinderen kent en zo mogelijk ook bij de lastigere klussen de helpende hand kan bieden (bijvoorbeeld bij het werken met scherpe messen of hete pannen of ovens).

De themakist huurt u normaliter voor 1 dag, daarbij mag u de kist de avond tevoren al komen ophalen. De dag nadat u de themakist hebt gebruikt dient u deze weer te terug te brengen. Brengt u de kist later dan wordt per dag te laat ingeleverd € 25 op uw borg ingehouden.